Skip navigation
Home
Communities
& Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
ქართული
English
Digital Repository of Georgian Scientific Works
"Digital Repository of Georgian Scientific Works" is the national level Open Access digital repository. It was created by
Tbilisi State University National Science Library
and
Georgian Integrated Library Information System Consortium (GILISC)
in 2018. This service increases the visibility of Georgian scientific community's research and the materials within it are centrally stored and preserved. Since 2022 the repository is available in
European Open Science Cloud (EOSC)
.
Digital Repository of Georgian Scientific Works
Research Outputs
Browsing by Author
მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი
Enter a last name
Or, select a letter below to browse by last name
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 10 to 22 of 22
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2018
ადგილწარმოშობის ღვინო „მუკუზნის“ მარნის დაგეგმარება
ჟამურაშვილი, ამირან
2018
ველური ვაზის ფორმების საკოლექციო შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზე
Kikilashvili, Shengeli
; კიკილაშვილი, შენგელი
2018
კახეთის მცირედ გავრცელებული წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლა
Deisadze, Magdana
; დეისაძე, მაგდანა
2018
მუსკატური რქაწითელის მეღვინეობაში გამოყენების პერსპექტივები
ქიტიაშვილი, საბა
2020
რაჭა-ლეჩხუმის ვაზის ჯიშების ნაკუთვნეულისა და მცვივანი რაჭულის ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზე
ბეშიძე, ლუკა
2020
რქაწითელის ჯიშური ვარიაციების ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზე
ბაჩანაძე, ლევან
2018
საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე
ახვლედიანი, გიორგი
2019
საფუარების გავლენა ბოლნისის მიკროზონის რქაწითელიდან დამზადებულ ღვინოებზე
Skhirtladze, Giorgi
; სხირტლაძე, გიორგი
2019
სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით
ჭაბუკიანი, ვაჟა
2018
ქართლის წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების თავკვერისა და ასურეთული შავის ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლა
Giorgobiani, Shorena
; გიორგობიანი, შორენა
2018
ქართული ღვინის როლი ქვეყნის ტურიზმის განვითარებაში
მანქანაშვილი, ოლიკო
2020
ხაშმის მიკროზონის საფერავისა და რქაწითელის ტექნოლოგიური მახასიათებლების კვლევა.
მუჩიაშვილი, მადონა
2020
ჰამბურგის მუსკატის ვარდისფერი ღვინის წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება
ბეგოიძე, ანა