Please use this identifier to cite or link to this item: https://openscience.ge/handle/1/24
Title: საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე
Other Titles: ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა
Authors: ახვლედიანი, გიორგი 
Keywords: ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა
Issue Date: 2018
Abstract: 
აღნიშნულ სამაგისტრო ნაშრომში შესწავლილ იქნა ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა საფერავი, თავკვერი, პინო ნუარი და მერლოს ვაზის ჯიშებში. ყურძნის ჯიშებში ფენოლური ნაერთების დაგროვების დინამიკა ყურძნის მომწიფების სხვადასხვა სტადიაზე. განისაზღვრა კონკრეტულ ვაზის ჯიშებში, ფენოლური ნაერთების რაოდენობრივი დაგროვების დრო. დადგინდა, რომ აღნიშნულ ჯიშებში კანი ყველაზე მდიდარია ფენოლური ნაერთებით.
URI: https://openscience.ge/handle/1/24
Appears in Collections:დისერტაციები

Files in This Item:
File Description SizeFormat
გიორგი ახვლედიანი.pdfსაფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე1.35 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

33
checked on Nov 25, 2019

Download(s) 50

266
checked on Nov 25, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.