Please use this identifier to cite or link to this item:
https://openscience.ge/handle/1/24
Title: | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | Other Titles: | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | Authors: | ახვლედიანი, გიორგი | Advisor: | ხოსიტაშვილი, მარიამ | Degree Name: | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | Degree Discipline: | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | Degree Level (0 - Undergraduate, 1 - Masters, 2 - Doctoral or post-doctoral): | 1 | Degree Grantor: | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | Institution: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
Faculty: | Faculty of Viticulture-Winemaking მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი |
Keywords: | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | Issue Date: | 2018 | Publisher: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
Abstract: | აღნიშნულ სამაგისტრო ნაშრომში შესწავლილ იქნა ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა საფერავი, თავკვერი, პინო ნუარი და მერლოს ვაზის ჯიშებში. ყურძნის ჯიშებში ფენოლური ნაერთების დაგროვების დინამიკა ყურძნის მომწიფების სხვადასხვა სტადიაზე. განისაზღვრა კონკრეტულ ვაზის ჯიშებში, ფენოლური ნაერთების რაოდენობრივი დაგროვების დრო. დადგინდა, რომ აღნიშნულ ჯიშებში კანი ყველაზე მდიდარია ფენოლური ნაერთებით. |
URI: | https://openscience.ge/handle/1/24 |
Appears in Collections: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
გიორგი ახვლედიანი.pdf | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
155
checked on Apr 24, 2024
Download(s) 50
1,445
checked on Apr 24, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.