Please use this identifier to cite or link to this item:
https://openscience.ge/handle/1/1774
Title: | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | Authors: | ჭაბუკიანი, ვაჟა | Advisor: | გოცირიძე, ოლანი | Degree Name: | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | Degree Discipline: | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | Degree Level (0 - Undergraduate, 1 - Masters, 2 - Doctoral or post-doctoral): | 1 | Degree Grantor: | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | Institution: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
Faculty: | Faculty of Viticulture-Winemaking მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი |
Keywords: | თეთრი ღვინოები წითელი ღვინოები ბუნებრივი ანტიოქსიდანტები ღვინის ფენოლური ნაერთები |
Issue Date: | 2019 | Publisher: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
Abstract: | The master's work describes the most commonly grapes of grapes in Georgia, Saperavi and Rkatsiteli, various methods of wine making technology, the influence of solid parts of the grapes on wine organoleptic indexes. Determining the number of common phenols and flavonoids სამაგისტრო ნაშრომში აღწერილია საქართველოში ყველაზე მეტად გავრცელებული ყურძნის ორი ჯიშის, საფერავისა და რქაწითელისგან, სხვადასხვა მეთოდით ღვინის დაყენების ტექნოლოგია, ყურძნის მყარი ნაწილების გავლენა ღვინის ორგანოლეპტიკურ მაჩვენებლებზე. საერთო ფენოლებისა და ფლავანოიდების რაოდენობის განსაზღვრა. |
URI: | https://openscience.ge/handle/1/1774 |
Appears in Collections: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vaja Chabukiani Samagistro.pdf | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
187
checked on Apr 24, 2024
Download(s)
766
checked on Apr 24, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.