Please use this identifier to cite or link to this item: https://openscience.ge/handle/1/1774
Title: სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით
Authors: ჭაბუკიანი, ვაჟა 
Advisor: გოცირიძე, ოლანი 
Degree Name: აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი
Degree Discipline: ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა
Degree Level
(0 - Undergraduate, 1 - Masters, 2 - Doctoral or post-doctoral)
1
Degree Grantor: კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი 
Institution: Caucasus International University 
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი 
Faculty: Faculty of Viticulture-Winemaking 
მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი 
Keywords: თეთრი ღვინოები
წითელი ღვინოები
ბუნებრივი ანტიოქსიდანტები
ღვინის ფენოლური ნაერთები
Issue Date: 2019
Publisher: Caucasus International University 
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი 
Abstract: 
The master's work describes the most commonly grapes of grapes in Georgia, Saperavi and Rkatsiteli, various methods of wine making technology, the influence of solid parts of the grapes on wine organoleptic indexes. Determining the number of common phenols and flavonoids

სამაგისტრო ნაშრომში აღწერილია საქართველოში ყველაზე მეტად გავრცელებული ყურძნის ორი ჯიშის, საფერავისა და რქაწითელისგან, სხვადასხვა მეთოდით ღვინის დაყენების ტექნოლოგია, ყურძნის მყარი ნაწილების გავლენა ღვინის ორგანოლეპტიკურ მაჩვენებლებზე. საერთო ფენოლებისა და ფლავანოიდების რაოდენობის განსაზღვრა.
URI: https://openscience.ge/handle/1/1774
Appears in Collections:მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები)

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Vaja Chabukiani Samagistro.pdfსხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით1.08 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

187
checked on Apr 24, 2024

Download(s)

766
checked on Apr 24, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.