Repository logo
  • English
  • ქართული
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • English
  • ქართული
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Universities
  3. Caucasus International University
  4. მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები)
  5. სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით
 
  • Details
Options

სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით

Date Issued
2019
Author(s)
ჭაბუკიანი, ვაჟა  
Advisor(s)
გოცირიძე, ოლანი  
Institution
Caucasus International University  
Faculty
Faculty of Viticulture-Winemaking  
Publisher
Caucasus International University  
URI
https://openscience.ge/handle/1/1774
Abstract
The master's work describes the most commonly grapes of grapes in Georgia, Saperavi and Rkatsiteli, various methods of wine making technology, the influence of solid parts of the grapes on wine organoleptic indexes. Determining the number of common phenols and flavonoids
Subjects

თეთრი ღვინოები

წითელი ღვინოები

ბუნებრივი ანტიოქსიდან...

ღვინის ფენოლური ნაერთ...

Degree Name
აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი
Degree Discipline
ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა
Degree Grantor
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი  
File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Vaja Chabukiani Samagistro.pdf

Description
სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით
Size

1.05 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):3de87326b63be8c3aa695c861a042ffa

Communities & Collections Research Outputs Fundings & Projects People
  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • Contact