დათვალიერება შემდეგის მიხედვით: ავტორი

ნაჩვენებია შედეგი 1-დან 3-ის ჩათვლით 3-დან
გამოცემის თარიღისათაურიავტორ(ებ)ი
2019საფერავის ჯიშის ყურძნიდან დაყენებული სხვადასხვა ღვინის ანტიოქსიდანტური თვისებების შედარებითი შესწავლა ლუმინოლის ქემილუმინესცენციის მეთოდითმინდორაშვილი, თამუნა 
2019სხვადასხვა მიკროორგანიზმების მიერ გენმოდიფიცირებული სოიოს რეკომბინანტული დნმ-ის უტილიზაციის შედარებითი ანალიზიჩარგეიშვილი, აკაკი 
2019ქართული ტრადიციული წესით დაყენებული ქვევრის ღვინიდან გამოყოფილი ფლავონოიდური ნაერთების მოქმედების შესწავლა სიმსივნურ უჯრედულ კულტურაზეშანშიაშვილი, გვანცა