გთხოვთ, გამოიყენოთ ეს იდენთიფიკატორი ამ ერთეულის ციტირებისთვის ან ბმულისთვის:
https://openscience.ge/handle/1/1774
სათაური: | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | ავტორები: | ჭაბუკიანი, ვაჟა | ხელმძღვანელი: | გოცირიძე, ოლანი | ხარისხის სახელი: | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | სასწავლო პროგრამის სახელი: | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | განათლების საფეხური (0 - საბაკალავრო, 1 - სამაგისტრო, 2 - სადოქტორო ან პოსტსადოქტორო): | 1 | ხარისხის გამცემი: | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | დაწესებულება: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
ფაკულტეტი: | Faculty of Viticulture-Winemaking მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი |
საკვანძო სიტყვები: | თეთრი ღვინოები წითელი ღვინოები ბუნებრივი ანტიოქსიდანტები ღვინის ფენოლური ნაერთები |
გამოცემის თარიღი: | 2019 | გამომცემელი: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
რეზიუმე: | The master's work describes the most commonly grapes of grapes in Georgia, Saperavi and Rkatsiteli, various methods of wine making technology, the influence of solid parts of the grapes on wine organoleptic indexes. Determining the number of common phenols and flavonoids სამაგისტრო ნაშრომში აღწერილია საქართველოში ყველაზე მეტად გავრცელებული ყურძნის ორი ჯიშის, საფერავისა და რქაწითელისგან, სხვადასხვა მეთოდით ღვინის დაყენების ტექნოლოგია, ყურძნის მყარი ნაწილების გავლენა ღვინის ორგანოლეპტიკურ მაჩვენებლებზე. საერთო ფენოლებისა და ფლავანოიდების რაოდენობის განსაზღვრა. |
URI: | https://openscience.ge/handle/1/1774 |
ჩანს კოლექციებში: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
ფაილები ამ ერთეულში:
ფაილი | აღწერა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Vaja Chabukiani Samagistro.pdf | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | 1.08 MB | Adobe PDF | დათვალიერება-გახსნა |
CORE Recommender
გვერდის დათვალიერება
194
checked on May 18, 2024
გადმოწერა
772
checked on May 18, 2024
Google ScholarTM
გადამოწმება
ერთეულები ციფრულ საცავში დაცულნი არიან საავტორო უფლებით, ყველა უფლების დაცვით, თუ სხვაგვარი რამ არაა მითითებული.