Please use this identifier to cite or link to this item:
https://openscience.ge/handle/1/1774
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | გოცირიძე, ოლანი | ka |
dc.contributor.author | ჭაბუკიანი, ვაჟა | ka |
dc.date.accessioned | 2020-05-04T07:43:29Z | - |
dc.date.available | 2020-05-04T07:43:29Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | https://openscience.ge/handle/1/1774 | - |
dc.description.abstract | The master's work describes the most commonly grapes of grapes in Georgia, Saperavi and Rkatsiteli, various methods of wine making technology, the influence of solid parts of the grapes on wine organoleptic indexes. Determining the number of common phenols and flavonoids | en |
dc.description.abstract | სამაგისტრო ნაშრომში აღწერილია საქართველოში ყველაზე მეტად გავრცელებული ყურძნის ორი ჯიშის, საფერავისა და რქაწითელისგან, სხვადასხვა მეთოდით ღვინის დაყენების ტექნოლოგია, ყურძნის მყარი ნაწილების გავლენა ღვინის ორგანოლეპტიკურ მაჩვენებლებზე. საერთო ფენოლებისა და ფლავანოიდების რაოდენობის განსაზღვრა. | ka |
dc.language.iso | ka | - |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | Caucasus International University | en |
dc.publisher | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.subject | თეთრი ღვინოები | ka |
dc.subject | წითელი ღვინოები | ka |
dc.subject | ბუნებრივი ანტიოქსიდანტები | ka |
dc.subject | ღვინის ფენოლური ნაერთები | ka |
dc.title | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | ka |
dc.type | master thesis | en |
dc.type | სამაგისტრო ნაშრომი | ka |
thesis.degree.name | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | ka |
thesis.degree.level | 1 | - |
thesis.degree.discipline | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | ka |
thesis.degree.grantor | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.institution | Caucasus International University | en |
dc.contributor.institution | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.faculty | Faculty of Viticulture-Winemaking | en |
dc.contributor.faculty | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი | ka |
item.languageiso639-1 | ka | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.openairetype | master thesis | - |
item.openairetype | სამაგისტრო ნაშრომი | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vaja Chabukiani Samagistro.pdf | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
193
checked on May 5, 2024
Download(s)
771
checked on May 5, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.