გთხოვთ, გამოიყენოთ ეს იდენთიფიკატორი ამ ერთეულის ციტირებისთვის ან ბმულისთვის:
https://openscience.ge/handle/1/1774
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | გოცირიძე, ოლანი | ka |
dc.contributor.author | ჭაბუკიანი, ვაჟა | ka |
dc.date.accessioned | 2020-05-04T07:43:29Z | - |
dc.date.available | 2020-05-04T07:43:29Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | https://openscience.ge/handle/1/1774 | - |
dc.description.abstract | The master's work describes the most commonly grapes of grapes in Georgia, Saperavi and Rkatsiteli, various methods of wine making technology, the influence of solid parts of the grapes on wine organoleptic indexes. Determining the number of common phenols and flavonoids | en |
dc.description.abstract | სამაგისტრო ნაშრომში აღწერილია საქართველოში ყველაზე მეტად გავრცელებული ყურძნის ორი ჯიშის, საფერავისა და რქაწითელისგან, სხვადასხვა მეთოდით ღვინის დაყენების ტექნოლოგია, ყურძნის მყარი ნაწილების გავლენა ღვინის ორგანოლეპტიკურ მაჩვენებლებზე. საერთო ფენოლებისა და ფლავანოიდების რაოდენობის განსაზღვრა. | ka |
dc.language.iso | ka | - |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | Caucasus International University | en |
dc.publisher | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.subject | თეთრი ღვინოები | ka |
dc.subject | წითელი ღვინოები | ka |
dc.subject | ბუნებრივი ანტიოქსიდანტები | ka |
dc.subject | ღვინის ფენოლური ნაერთები | ka |
dc.title | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | ka |
dc.type | master thesis | en |
dc.type | სამაგისტრო ნაშრომი | ka |
thesis.degree.name | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | ka |
thesis.degree.level | 1 | - |
thesis.degree.discipline | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | ka |
thesis.degree.grantor | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.institution | Caucasus International University | en |
dc.contributor.institution | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.faculty | Faculty of Viticulture-Winemaking | en |
dc.contributor.faculty | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი | ka |
item.languageiso639-1 | ka | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | master thesis | - |
item.openairetype | სამაგისტრო ნაშრომი | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.grantfulltext | open | - |
ჩანს კოლექციებში: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
ფაილები ამ ერთეულში:
ფაილი | აღწერა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Vaja Chabukiani Samagistro.pdf | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | 1.08 MB | Adobe PDF | დათვალიერება-გახსნა |
CORE Recommender
გვერდის დათვალიერება
194
checked on May 18, 2024
გადმოწერა
772
checked on May 18, 2024
Google ScholarTM
გადამოწმება
ერთეულები ციფრულ საცავში დაცულნი არიან საავტორო უფლებით, ყველა უფლების დაცვით, თუ სხვაგვარი რამ არაა მითითებული.