Please use this identifier to cite or link to this item:
https://openscience.ge/handle/1/24
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ხოსიტაშვილი, მარიამ | ka |
dc.contributor.author | ახვლედიანი, გიორგი | ka |
dc.date.accessioned | 2018-06-29T09:38:22Z | - |
dc.date.available | 2018-06-29T09:38:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | https://openscience.ge/handle/1/24 | - |
dc.description.abstract | აღნიშნულ სამაგისტრო ნაშრომში შესწავლილ იქნა ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა საფერავი, თავკვერი, პინო ნუარი და მერლოს ვაზის ჯიშებში. ყურძნის ჯიშებში ფენოლური ნაერთების დაგროვების დინამიკა ყურძნის მომწიფების სხვადასხვა სტადიაზე. განისაზღვრა კონკრეტულ ვაზის ჯიშებში, ფენოლური ნაერთების რაოდენობრივი დაგროვების დრო. დადგინდა, რომ აღნიშნულ ჯიშებში კანი ყველაზე მდიდარია ფენოლური ნაერთებით. | ka |
dc.language.iso | ka | - |
dc.publisher | Caucasus International University | en |
dc.publisher | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.subject | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | ka |
dc.title | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | ka |
dc.title.alternative | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | ka |
dc.type | master thesis | en |
dc.type | სამაგისტრო ნაშრომი | ka |
thesis.degree.name | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | ka |
thesis.degree.level | 1 | - |
thesis.degree.discipline | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | ka |
thesis.degree.grantor | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.institution | Caucasus International University | en |
dc.contributor.institution | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.faculty | Faculty of Viticulture-Winemaking | en |
dc.contributor.faculty | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი | ka |
item.languageiso639-1 | ka | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.openairetype | master thesis | - |
item.openairetype | სამაგისტრო ნაშრომი | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
გიორგი ახვლედიანი.pdf | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
155
checked on May 5, 2024
Download(s) 50
1,449
checked on May 5, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.