გთხოვთ, გამოიყენოთ ეს იდენთიფიკატორი ამ ერთეულის ციტირებისთვის ან ბმულისთვის:
https://openscience.ge/handle/1/24
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ხოსიტაშვილი, მარიამ | ka |
dc.contributor.author | ახვლედიანი, გიორგი | ka |
dc.date.accessioned | 2018-06-29T09:38:22Z | - |
dc.date.available | 2018-06-29T09:38:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | https://openscience.ge/handle/1/24 | - |
dc.description.abstract | აღნიშნულ სამაგისტრო ნაშრომში შესწავლილ იქნა ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა საფერავი, თავკვერი, პინო ნუარი და მერლოს ვაზის ჯიშებში. ყურძნის ჯიშებში ფენოლური ნაერთების დაგროვების დინამიკა ყურძნის მომწიფების სხვადასხვა სტადიაზე. განისაზღვრა კონკრეტულ ვაზის ჯიშებში, ფენოლური ნაერთების რაოდენობრივი დაგროვების დრო. დადგინდა, რომ აღნიშნულ ჯიშებში კანი ყველაზე მდიდარია ფენოლური ნაერთებით. | ka |
dc.language.iso | ka | - |
dc.publisher | Caucasus International University | en |
dc.publisher | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.subject | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | ka |
dc.title | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | ka |
dc.title.alternative | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | ka |
dc.type | master thesis | en |
dc.type | სამაგისტრო ნაშრომი | ka |
thesis.degree.name | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | ka |
thesis.degree.level | 1 | - |
thesis.degree.discipline | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | ka |
thesis.degree.grantor | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.institution | Caucasus International University | en |
dc.contributor.institution | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | ka |
dc.contributor.faculty | Faculty of Viticulture-Winemaking | en |
dc.contributor.faculty | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი | ka |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | master thesis | - |
item.openairetype | სამაგისტრო ნაშრომი | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | ka | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
ჩანს კოლექციებში: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
ფაილები ამ ერთეულში:
ფაილი | აღწერა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
გიორგი ახვლედიანი.pdf | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | 1.35 MB | Adobe PDF | დათვალიერება-გახსნა |
CORE Recommender
გვერდის დათვალიერება 50
165
checked on Jul 23, 2024
გადმოწერა 50
1,510
checked on Jul 23, 2024
Google ScholarTM
გადამოწმება
ერთეულები ციფრულ საცავში დაცულნი არიან საავტორო უფლებით, ყველა უფლების დაცვით, თუ სხვაგვარი რამ არაა მითითებული.