გთხოვთ, გამოიყენოთ ეს იდენთიფიკატორი ამ ერთეულის ციტირებისთვის ან ბმულისთვის: https://openscience.ge/handle/1/24
სათაური: საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე
სხვა სათაურები: ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა
ავტორები: ახვლედიანი, გიორგი 
ხელმძღვანელი: ხოსიტაშვილი, მარიამ 
ხარისხის სახელი: აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი
სასწავლო პროგრამის სახელი: ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა
განათლების საფეხური
(0 - საბაკალავრო, 1 - სამაგისტრო, 2 - სადოქტორო ან პოსტსადოქტორო)
1
ხარისხის გამცემი: კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი 
დაწესებულება: Caucasus International University 
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი 
ფაკულტეტი: Faculty of Viticulture-Winemaking 
მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი 
საკვანძო სიტყვები: ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა
გამოცემის თარიღი: 2018
გამომცემელი: Caucasus International University 
კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი 
რეზიუმე: 
აღნიშნულ სამაგისტრო ნაშრომში შესწავლილ იქნა ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა საფერავი, თავკვერი, პინო ნუარი და მერლოს ვაზის ჯიშებში. ყურძნის ჯიშებში ფენოლური ნაერთების დაგროვების დინამიკა ყურძნის მომწიფების სხვადასხვა სტადიაზე. განისაზღვრა კონკრეტულ ვაზის ჯიშებში, ფენოლური ნაერთების რაოდენობრივი დაგროვების დრო. დადგინდა, რომ აღნიშნულ ჯიშებში კანი ყველაზე მდიდარია ფენოლური ნაერთებით.
URI: https://openscience.ge/handle/1/24
ჩანს კოლექციებში:მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები)

ფაილები ამ ერთეულში:
ფაილი აღწერა ზომაფორმატი
გიორგი ახვლედიანი.pdfსაფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე1.35 MBAdobe PDFდათვალიერება-გახსნა
სრული ჩანაწერის ჩვენება

CORE Recommender

გვერდის დათვალიერება 50

165
checked on Jul 23, 2024

გადმოწერა 50

1,510
checked on Jul 23, 2024


ერთეულები ციფრულ საცავში დაცულნი არიან საავტორო უფლებით, ყველა უფლების დაცვით, თუ სხვაგვარი რამ არაა მითითებული.