გთხოვთ, გამოიყენოთ ეს იდენთიფიკატორი ამ ერთეულის ციტირებისთვის ან ბმულისთვის:
https://openscience.ge/handle/1/24
სათაური: | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | სხვა სათაურები: | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | ავტორები: | ახვლედიანი, გიორგი | ხელმძღვანელი: | ხოსიტაშვილი, მარიამ | ხარისხის სახელი: | აგრარული მეცნიერებების მაგისტრი | სასწავლო პროგრამის სახელი: | ქართული მევენახეობა-მეღვინეობის სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამა | განათლების საფეხური (0 - საბაკალავრო, 1 - სამაგისტრო, 2 - სადოქტორო ან პოსტსადოქტორო): | 1 | ხარისხის გამცემი: | კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი | დაწესებულება: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
ფაკულტეტი: | Faculty of Viticulture-Winemaking მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი |
საკვანძო სიტყვები: | ქართული მეღვინეობა-მევენახეობა | გამოცემის თარიღი: | 2018 | გამომცემელი: | Caucasus International University კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი |
რეზიუმე: | აღნიშნულ სამაგისტრო ნაშრომში შესწავლილ იქნა ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა საფერავი, თავკვერი, პინო ნუარი და მერლოს ვაზის ჯიშებში. ყურძნის ჯიშებში ფენოლური ნაერთების დაგროვების დინამიკა ყურძნის მომწიფების სხვადასხვა სტადიაზე. განისაზღვრა კონკრეტულ ვაზის ჯიშებში, ფენოლური ნაერთების რაოდენობრივი დაგროვების დრო. დადგინდა, რომ აღნიშნულ ჯიშებში კანი ყველაზე მდიდარია ფენოლური ნაერთებით. |
URI: | https://openscience.ge/handle/1/24 |
ჩანს კოლექციებში: | მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი (დისერტაციები, სამაგისტრო ნაშრომები) |
ფაილები ამ ერთეულში:
ფაილი | აღწერა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
გიორგი ახვლედიანი.pdf | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | 1.35 MB | Adobe PDF | დათვალიერება-გახსნა |
CORE Recommender
გვერდის დათვალიერება 50
165
checked on Jul 23, 2024
გადმოწერა 50
1,510
checked on Jul 23, 2024
Google ScholarTM
გადამოწმება
ერთეულები ციფრულ საცავში დაცულნი არიან საავტორო უფლებით, ყველა უფლების დაცვით, თუ სხვაგვარი რამ არაა მითითებული.