Options
სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით
Date Issued
2019
Author(s)
Advisor(s)
Institution
Publisher
Abstract
The master's work describes the most commonly grapes of grapes in Georgia, Saperavi and Rkatsiteli, various methods of wine making technology, the influence of solid parts of the grapes on wine organoleptic indexes. Determining the number of common phenols and flavonoids
File(s)
Loading...
Name
Vaja Chabukiani Samagistro.pdf
Description
სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით
Size
1.05 MB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):3de87326b63be8c3aa695c861a042ffa