Showing results 6 to 22 of 22
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | The Place and role of Georgian viticulture and wine industry in the conditions of modern market relations | Ribashvili, Givi ; რიბაშვილი, გივი |
2018 | Study of agronomic and biological traits of red berry grape cultivars Tavkveri and Asuretuli Shavi from Kartli province of Georgia | Zviadauri, Nino ; ზვიადაური, ნინო |
2019 | The study of qualitative indicators of Chkhaveri wine , damaged by invasive harmful brown Marmorated Stink Bug | Tsenteradze, Shorena ; ცენტერაძე, შორენა |
2019 | Wine tourism - Opportunity for Development of Wine Industry and Identification of New Resources | Tsatskrialashvili, Tsitsi ; ცაცკრიალაშვილი, ციცი |
2018 | ადგილწარმოშობის ღვინო „მუკუზნის“ მარნის დაგეგმარება | ჟამურაშვილი, ამირან |
2018 | ველური ვაზის ფორმების საკოლექციო შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზე | Kikilashvili, Shengeli ; კიკილაშვილი, შენგელი |
2018 | კახეთის მცირედ გავრცელებული წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლა | Deisadze, Magdana ; დეისაძე, მაგდანა |
2018 | მუსკატური რქაწითელის მეღვინეობაში გამოყენების პერსპექტივები | ქიტიაშვილი, საბა |
2020 | რაჭა-ლეჩხუმის ვაზის ჯიშების ნაკუთვნეულისა და მცვივანი რაჭულის ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზე | ბეშიძე, ლუკა |
2020 | რქაწითელის ჯიშური ვარიაციების ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზე | ბაჩანაძე, ლევან |
2018 | საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზე | ახვლედიანი, გიორგი |
2019 | საფუარების გავლენა ბოლნისის მიკროზონის რქაწითელიდან დამზადებულ ღვინოებზე | Skhirtladze, Giorgi ; სხირტლაძე, გიორგი |
2019 | სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნით | ჭაბუკიანი, ვაჟა |
2018 | ქართლის წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების თავკვერისა და ასურეთული შავის ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლა | Giorgobiani, Shorena ; გიორგობიანი, შორენა |
2018 | ქართული ღვინის როლი ქვეყნის ტურიზმის განვითარებაში | მანქანაშვილი, ოლიკო |
2020 | ხაშმის მიკროზონის საფერავისა და რქაწითელის ტექნოლოგიური მახასიათებლების კვლევა. | მუჩიაშვილი, მადონა |
2020 | ჰამბურგის მუსკატის ვარდისფერი ღვინის წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება | ბეგოიძე, ანა |