Options
Modern restaurant interior as a mass culture environment and visual communication space
Date Issued
2022
Author(s)
Tsulukidze, Giorgi
Abstract
თემის მიზანია-შეისწავლოს რესტორანი, როგორც მასობრივი კულტურის გარემო. თანამედროვე რესტორანში ინტერიერის დაპროექტება ხორციელდება უსისტემოდ და ქაოსურად, არ არის ასახული სხვადასხვა ტიპის მომხმარებლის ესთეტიკური მოთხოვნილებები. არ ხდება სარესტორნო დაწესებულებების ინტერიერის სტილისტურ-მხატვრული ცვლილება დროის და ეპოქის ცვლილებასთან ერთად.
File(s)
Loading...
Name
რესტორნის ინტერიერი ჟურნალი.pdf
Size
538.67 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):4c85d5caf7e33c43636e78cc9f82ba68