Repository logo
  • English
  • ქართული
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • English
  • ქართული
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Universities
  3. Georgian Patriarchate St. Tbel Abuseridze Teaching University
  4. აგრარულ მეცნიერებათა და ბიზნესის ადმინისტრირების ფაკულტეტი (სამაგისტრო ნაშრომები)
  5. ჩაის წარმოების ტექნოლოგია: წითელი ჩაის წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების დადგენა და მისი ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
 
  • Details
Options

ჩაის წარმოების ტექნოლოგია: წითელი ჩაის წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების დადგენა და მისი ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები

Date Issued
2020
Author(s)
ებრალიძე, რუსუდან  
Advisor(s)
არდემანაშვილი, თამილა  
Institution
საქართველოს საპატრიარქოს წმიდა ტბელ აბუსერისძის სახელობის სასწავლო უნივერსიტეტი  
Faculty
აგრარულ მეცნიერებათა და ბიზნესის ადმინისტრირების ფაკულტეტი  
URI
https://openscience.ge/handle/1/2271
Abstract
The thesis “Establishing red tea technologic regimes and its organoleptic data” deals with tea raw material characteristics, its distribution area in different countries and including in Georgia. Condition of tea plantation its revival and perspectives of development. Also the importance of a tea as a food product and its role in the development of economy of Georgia.
Read tea production technology is discussed in the thesis and each technologic process is described. Special attention is paid to the fermentation regime, namely to the duration and its influence on the ready red tea organoleptic data.
The thesis deals with tea organoleptic data in the different process of fermentation, we paid special attention to the result, that may be achieved by exceeding or reducing the technologic regime, namely to the fermentation duration.
We have used colored illustrations, tables, technological schemes in the work.
Test and test results conducted by us are discussed in the experimental part of the thesis.
Subjects

ჩაის წარმოების ტექნოლ...

წითელი ჩაის წარმოების...

ჩაის ნედლეულის დახასი...

ჩაის გავრცელების არეა...

Degree Name
აგრარულ მეცნიერებათა მაგისტრი სასურსათო ტექნოლოგიებში
Degree Discipline
აგრარული მეცნიერებანი
File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

usudan Ebralidze Samagistro .pdf

Description
ჩაის წარმოების ტექნოლოგია: წითელი ჩაის წარმოების ტექნოლოგიური რეჟიმების დადგენა და მისი ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
Size

1.46 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):589a1fd779d259b0ec98fd09276b8633

Communities & Collections Research Outputs Fundings & Projects People
  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • Contact