დისერტაციები : [22] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22
Issue DateTitleAuthor(s)
2020ხაშმის მიკროზონის საფერავისა და რქაწითელის ტექნოლოგიური მახასიათებლების კვლევა.მუჩიაშვილი, მადონა 
2020რაჭა-ლეჩხუმის ვაზის ჯიშების ნაკუთვნეულისა და მცვივანი რაჭულის ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზებეშიძე, ლუკა 
2020რქაწითელის ჯიშური ვარიაციების ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზებაჩანაძე, ლევან 
2020ჰამბურგის მუსკატის ვარდისფერი ღვინის წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავებაბეგოიძე, ანა 
2019ღვინის ტურიზმი - მეღვინეობის ინდუსტრიის განვითარებისა და ახალი რესურსების გამოვლენის შესაძლებლობაცაცკრიალაშვილი, ციცი ; Tsatskrialashvili, Tsitsi 
2019ინვაზიური მავნე აზიური ფაროსნით დაზიანებული ჩხავერის ხარისხობრივი მაჩვენებლების შესწავლაცენტერაძე, შორენა ; Tsenteradze, Shorena 
2019გურიის რეგიონში მცირედ გავრცელებული ვაზის ჯიშების ჩხავერის, ხუშია შავის და კამური თეთრის ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლახარაიშვილი, ნათელა ; Kharaishvili, Natela 
2019ქართლის რეგიონის წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლაკაშეიშვილი, თინათინ ; Kasheishvili, Tinatin 
2019სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნითჭაბუკიანი, ვაჟა 
2019მესხეთის მევენახეობა-მეღვინეობის განვითარების რესურსების კვლევაბერძენიძე, დიმიტრი ; Berdzenidze, Dimitri 
2019ცივი მაცერაციის გამოყენება მანავის მიკროზონის თეთრი და ვარდისფერი ღვინოების ტექნოლოგიაშიჯმუხაძე, გიორგი ; Jmukhadze, Giorgi 
2019საფუარების გავლენა ბოლნისის მიკროზონის რქაწითელიდან დამზადებულ ღვინოებზესხირტლაძე, გიორგი ; Skhirtladze, Giorgi 
2019საქართველოს მევენახეობა-მეღვინეობის დარგის ადგილი და როლი თანამედროვე საბაზრო ურთიერთობის პირობებშირიბაშვილი, გივი ; Ribashvili, Givi 
2018იმერეთში გავრცელებული თეთრყურძნიანი ვაზის ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლაბიბილეიშვილი, ოთარ ; Bibileishvili, Otar 
2018ქართული ღვინის როლი ქვეყნის ტურიზმის განვითარებაშიმანქანაშვილი, ოლიკო 
2018ქართლის წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების თავკვერისა და ასურეთული შავის ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლაგიორგობიანი, შორენა ; Giorgobiani, Shorena 
2018ველური ვაზის ფორმების საკოლექციო შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზეკიკილაშვილი, შენგელი ; Kikilashvili, Shengeli 
2018მუსკატური რქაწითელის მეღვინეობაში გამოყენების პერსპექტივებიქიტიაშვილი, საბა 
2018წულუკიძის თეთრას ბიოლოგიური და სამეურნეო-ტექნოლოგიური თვისებების შესწავლაზვიადაური, ნინო ; Zviadauri, Nino 
2018კახეთის მცირედ გავრცელებული წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლადეისაძე, მაგდანა ; Deisadze, Magdana 
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22