Browsing by Author მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 10 to 22 of 22 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018ადგილწარმოშობის ღვინო „მუკუზნის“ მარნის დაგეგმარებაჟამურაშვილი, ამირან 
2018ველური ვაზის ფორმების საკოლექციო შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზეKikilashvili, Shengeli ; კიკილაშვილი, შენგელი 
2018კახეთის მცირედ გავრცელებული წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლაDeisadze, Magdana ; დეისაძე, მაგდანა 
2018მუსკატური რქაწითელის მეღვინეობაში გამოყენების პერსპექტივებიქიტიაშვილი, საბა 
2020რაჭა-ლეჩხუმის ვაზის ჯიშების ნაკუთვნეულისა და მცვივანი რაჭულის ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზებეშიძე, ლუკა 
2020რქაწითელის ჯიშური ვარიაციების ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზებაჩანაძე, ლევან 
2018საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზეახვლედიანი, გიორგი 
2019საფუარების გავლენა ბოლნისის მიკროზონის რქაწითელიდან დამზადებულ ღვინოებზეSkhirtladze, Giorgi ; სხირტლაძე, გიორგი 
2019სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნითჭაბუკიანი, ვაჟა 
2018ქართლის წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების თავკვერისა და ასურეთული შავის ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლაGiorgobiani, Shorena ; გიორგობიანი, შორენა 
2018ქართული ღვინის როლი ქვეყნის ტურიზმის განვითარებაშიმანქანაშვილი, ოლიკო 
2020ხაშმის მიკროზონის საფერავისა და რქაწითელის ტექნოლოგიური მახასიათებლების კვლევა.მუჩიაშვილი, მადონა 
2020ჰამბურგის მუსკატის ვარდისფერი ღვინის წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავებაბეგოიძე, ანა