დათვალიერება შემდეგის მიხედვით: ავტორი მევენახეობა-მეღვინეობის ფაკულტეტი


ან ასო ქვემოთ აირჩიეთ გვარის მიხედვით დათვალიერებისთვის
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ნაჩვენებია შედეგი 1-დან 20-ის ჩათვლით 22-დან  მომდევნო >
გამოცემის თარიღისათაურიავტორ(ებ)ი
2019Biological and Agronomical Study of Grape Varieties Rarely spread in the Guria RegionKharaishvili, Natela ; ხარაიშვილი, ნათელა 
2019Biological and Agronomical study of Rear Varieties Spread in Khartli RegionKasheishvili, Tinatin ; კაშეიშვილი, თინათინ 
2018Biological and Agronomical Study of White Grape Varieties Spread in ImeretiBibileishvili, Otar ; ბიბილეიშვილი, ოთარ 
2019Cold maceration for the Manavi microzone grapes, for white and rose winesJmukhadze, Giorgi ; ჯმუხაძე, გიორგი 
2019The Development of Viticulture and Winemaking Resources of Research in MeskhetiBerdzenidze, Dimitri ; ბერძენიძე, დიმიტრი 
2019The Place and role of Georgian viticulture and wine industry in the conditions of modern market relationsRibashvili, Givi ; რიბაშვილი, გივი 
2018Study of agronomic and biological traits of red berry grape cultivars Tavkveri and Asuretuli Shavi from Kartli province of GeorgiaZviadauri, Nino ; ზვიადაური, ნინო 
2019The study of qualitative indicators of Chkhaveri wine , damaged by invasive harmful brown Marmorated Stink BugTsenteradze, Shorena ; ცენტერაძე, შორენა 
2019Wine tourism - Opportunity for Development of Wine Industry and Identification of New ResourcesTsatskrialashvili, Tsitsi ; ცაცკრიალაშვილი, ციცი 
2018ადგილწარმოშობის ღვინო „მუკუზნის“ მარნის დაგეგმარებაჟამურაშვილი, ამირან 
2018ველური ვაზის ფორმების საკოლექციო შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზეKikilashvili, Shengeli ; კიკილაშვილი, შენგელი 
2018კახეთის მცირედ გავრცელებული წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლაDeisadze, Magdana ; დეისაძე, მაგდანა 
2018მუსკატური რქაწითელის მეღვინეობაში გამოყენების პერსპექტივებიქიტიაშვილი, საბა 
2020რაჭა-ლეჩხუმის ვაზის ჯიშების ნაკუთვნეულისა და მცვივანი რაჭულის ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზებეშიძე, ლუკა 
2020რქაწითელის ჯიშური ვარიაციების ამპელოგრაფიული და ენოლოგიური შესწავლა ჯიღაურას ექსპერიმენტულ ბაზაზებაჩანაძე, ლევან 
2018საფერავის, თავკვერის, პინო ნუარის, მერლოს ფენოლური ინდექსის განსაზღვრა და გავლენა ღვინის ხარისხზეახვლედიანი, გიორგი 
2019საფუარების გავლენა ბოლნისის მიკროზონის რქაწითელიდან დამზადებულ ღვინოებზეSkhirtladze, Giorgi ; სხირტლაძე, გიორგი 
2019სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინის საერთო პოლიფენოლებისა და ფლავანოიდების შესწავლა ანტიოქსიდანტური აქტივობის შეფასების მიზნითჭაბუკიანი, ვაჟა 
2018ქართლის წითელყურძნიანი ვაზის ჯიშების თავკვერისა და ასურეთული შავის ბიოლოგიური და სამეურნეო თვისებების შესწავლაGiorgobiani, Shorena ; გიორგობიანი, შორენა 
2018ქართული ღვინის როლი ქვეყნის ტურიზმის განვითარებაშიმანქანაშვილი, ოლიკო